ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

 

Οι Αντλίες Θερμότητας  αποτελούν την κορυφαία επιλογή για οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό σε νέες ή υφιστάμενες κατοικίες, ξενοδοχεία, οινοποιεία, γραφεία ή καταστήματα.

 

Αντικαθιστούν πλήρως το πετρέλαιο σε κατοικίες και κτίρια με καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

Κάθε αντλία θερμότητας που προτείνει η εταιρεία μας είναι επιλέξιμη για επιδότηση από το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

 

Πώς λειτουργεί μια αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα που το χειμώνα μεταφέρει θερμίδες/ενέργεια από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού / κτιρίου. Εκτελώντας την αντίστροφη μεταφορά, μπορεί το καλοκαίρι να δώσει ψύξη στο εσωτερικό.

Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση, χωρίς δηλαδή έκλυση βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον διαβίωσης. Η βασική ιδιότητα αυτής της “μηχανής” είναι ότι μεταφέρει θερμότητα αντί να την παράγει. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 3 έως 4 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η ενέργεια που αξιοποιεί κατά κύριο λόγο (~75%) η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και ανανεώσιμη.

Από τεχνολογικής πλευράς, αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία ενός συστήματος απλό στη θεωρία του όσο το ηλεκτρικό ψυγείο του σπιτιού μας, με τη χρήση όμως τελευταίας γενιάς τεχνολογίας, όπως: “έξυπνο” ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, τεχνολογία inverter, εξελιγμένα εξαρτήματα κ.λπ.

 

Πλεονεκτήματα αντλιών θερμότητας

1. ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

2. ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

3. ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ & ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

5. ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

 

6. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

 

 

 

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

 Nippon S.A.

 

 

 

        LG Therma V Αντλίες Θερμότητας

 

 

 

  •